Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021

Γεώργιος ΓΙΟΡΤΣΟΣ :Ποιος μιλάει...ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ του ενοικίου της ιδιοκατοίκησης... της ήδη φορολογημένης ιδιόκτητης περιουσίας

 







Η απογραφή του 2021 θα καταδείξει με τον πιο δραματικό τρόπο... όχι το τρένο που βλέπαμε να έρχεται αλλά τις συνέπειες της σύγκρουσης με το παγόβουνο.

Μείωση πληθυσμού πάνω από 405.000 κατά την τελευταία δεκαετία στη χώρα...Μια Πάτρα, ένα Ηράκλειο και μια Λάρισα εξαφανίστηκαν σε δέκα χρόνια ειρήνης.
Τώρα εάν τα καταστροφικά μνημόνια και η προσφάτως αποχωρήσασα Μέρκελ δεν έβαλαν το χεράκι τους σε συνεργασία με το εγχώριας προέλευσης θλιβερά χαμηλής στάθμης πολιτικό προσωπικό της χώρας, απομένει να αποδειχθεί στις έρευνες που θα ξεκινήσουν έμπειροι κοινωνιολόγοι, πολιτικοί επιστήμονες και οικονομολόγοι.
ΥΓ :
Έχεις και εκείνον τον ανεκδιήγητο Βενιζέλο να κουνάει το δάχτυλο " "Η κυβέρνηση δεν μπορεί να βασίζεται στην ανεπάρκεια της αντιπολίτευσης"
Ποιος μιλάει...ο εμπνευστής του ΕΝΦΙΑ του ενοικίου της ιδιοκατοίκησης...
της ήδη φορολογημένης ιδιόκτητης περιουσίας...αυτός που έκανε τον κόσμο να κλείνει τα σπίτια του και έτσι να τους οδηγεί στην αβεβαιότητα και την μοναξιά που συνθλίβει την οικογένεια!
Τουλάχιστον σώπα και κρύψου!
Η χώρα δεν σε έχει ανάγκη!

1 σχόλιο: