Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

Κατερίνα Ιγνατιάδου Δήμαρχος Σκύδρας : Οι καθοδηγητές και συμβουλάτορες του δεν του είπαν τι να γράψει..ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!

 1) Ακόμη περιμένουμε να απαντήσει η εφημερίδα που ασκεί την αντιπολίτευση στο Δήμο Σκύδρας, σχετικά με το χθεσινό συμβούλιο και όλα όσα άκουσε και είδε...μάλλον ακόμη οι καθοδηγητές και συμβουλάτορες του δεν του είπαν τι να γράψει, δεν συνέταξαν και δεν του έδωσαν τις απαντήσεις...

άργησε πάρα πολύ και αρκέστηκε στο να κάνει το μαύρο άσπρο, απόδειξη του πανικού που τον κυρίευσε..
Έγραψε το εκπληκτικό:
" αγχωμένη και στριμωγμένη η δήμαρχος " πόσο να γελάσω....
Αγχωμένη και στριμωγμένη από ποιόν και για ποιό λόγο;; και φυσικά γελάνε μαζί του και ειδικά όσοι παρακολούθησαν τη συνεδρίαση του συμβουλίου και τα αποτελέσματά του.
Υ.Γ.: ποτέ δεν είμαι στριμωγμένη ή αγχωμένη στις συνεδριάσεις των δημοτικών συμβουλίων! Ούτε μία φορά!! Αντιθέτως, είμαι πολύ άνετη, διότι αγαπώ αυτό που κάνω, μιλάω τη γλώσσα της αλήθειας και δεν έχω να κρύψω τίποτε και από κανέναν!
2) Τι θα μας πει άραγε για το ψευδές δημοσίευμα του; όλα όσα ισχυρίζεται για μένα τα κατέρριψε μέσα σε δύο λεπτά η αντιπολίτευση, μ όσα είπε και όσα δεν είπε...
3) Είμαι περήφανη για τα έργα της δημοτικής αρχής μας. Τα περισσότερα στα δυσκολότερα χρόνια! Και θα καμαρώνουμε γι αυτά!
Παρένθεση ο δρόμος πριν το έργο μας ήταν λίμνη με νερά, τώρα διοχέτευση νερών από ρείθρο....
Υ.Γ. Τάδε έφη ένας μη φυσιολογικός άνθρωπος,η Δήμαρχος Σκύδρας,
όπως έγραψε σε δημοσίευμά του, ακόμη μία περίτρανη απόδειξη της τεράστιας έλλειψης ήθους και ηθικής!
Όσο για τις φωτογραφίες μου ξέρετε τι να κάνατε: αυτό που τόσο πετυχημένα κάνατε με τη φωτογραφία στην εκκλησία της Καλής!!
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου