Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021

Ουραηλίδης Θεοδόσης : Όλοι μαζί στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά ,για το καλό του τόπου μας, για το καλό της πατρίδας μας

 

Φίλες και φίλοι,

σήμερα πραγματοποιείται η διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη Προέδρων στις ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) και ΔΗΜΤΟ, των μελών των διοικητικών συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των συνέδρων.
Ο αριθμός των μελών που έκαναν εγγραφή για πρώτη φορά είτε ανανέωσαν την εγγραφή τους στη Νέα Δημοκρατία, στην Πέλλα όπως και σε όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακός.
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα η παραμονή μου στο αξίωμα του Προέδρου της ΔΕΕΠ(ΝΟΔΕ) Πέλλας και ταυτόχρονα με γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες.
Συνεχίζουμε με γνώμονα την ενότητα και την ομοψυχία, πιστοί στις αρχές και τις ιδέες της παράταξης μας.
Θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη της ΔΕΕΠ Πέλλας, τους Προέδρους και τα μέλη των ΔΗΜΤΟ των απερχόμενων διοικήσεων για την άψογη συνεργασία που είχαμε και να συγχαρώ όλα τα στελέχη των νέων διοικήσεων για την εκλογή τους.
Όλοι μαζί στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθειά της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, για το καλό του τόπου μας, για το καλό της πατρίδας μας.
Ουραηλίδης Θεοδόσης
Πρόεδρος ΔΕΕΠ Πέλλας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου