Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2021

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη

Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη είχε σήμερα στο κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι κ.κ. Τζιτζικώστας και Ζαούτης συζήτησαν για θέματα συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον ΕΟΔΥ

.

Οι δυο άνδρες επισκέφτηκαν το κέντρο διενέργειας ελέγχων για κορονοϊό του ΕΟΔΥ, που εδρεύει στη Βίλα Αλλατίνι και συζήτησαν για την προοπτική να δημιουργηθούν ανάλογα κέντρα σε κτίρια υπηρεσιών της Περιφέρειας σε άλλες Περιφερειακές Ενότητες εκτός Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, ότι ο Οργανισμός στο επόμενο διάστημα θα διαθέσει δυο κινητές εμβολιαστικές μονάδες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς πολιτών της Κεντρικής Μακεδονίας, που έχουν δυσκολία πρόσβασης στα αστικά κέντρα. Οι κινητές μονάδες θα πραγματοποιήσουν εμβολιασμούς στις περιοχές ευθύνης της 3ης και 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Ελλάδας, καλύπτοντας έτσι όλη την Κεντρική Μακεδονία και δίνοντας σε περισσότερους πολίτες εύκολη και άμεση πρόσβαση στο εμβόλιο.

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρήστος Μήττας, καθώς και στελέχη του ΕΟΔΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου