Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

AΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ : “Κάποιοι” θέτουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας

 

Την ώρα που η διοίκηση του Αλμωπού παλεύει με όλες τις δυνάμεις της ώστε να εξασφαλίσει στο αγωνιστικό τμήμα αλλά και στο στάδιο της Αριδαίας άριστες συνθήκες που πληρούν τις αυστηρές προϋποθέσεις της Super League 2 “κάποιοι” θέτουν προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας μας.

Συγκεκριμένα άγνωστος με μηχανάκι θεώρησε πως ο αγωνιστικός χώρος

του Δημοτικού Σταδίου της Αριδαίας, είναι χώρος στον οποίο μπορεί να κάνει τις “βόλτες” του και να καταστρέφει τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος ήταν σε άριστο επίπεδο.

Αμέσως μόλις αντιλήφθηκαμε την καταστροφή που προκάλεσε καλέσαμε την αστυνομία η οποία διερευνά την υπόθεση, είμαστε σίγουροι πως ο δράστης θα εντοπιστεί και θα κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των αρχών για την καταστροφή που προκάλεσε.

Εκφράζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απέχθεια μας για το συμβάν και καλούμε όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει τις αρχές στην έρευνα της.

Εμείς απο την πλευρά μας αναμένουμε τον γεωπόνο και τον συντηρητή του χλοοτάπητα για την εκτίμηση της ζημιάς και την αποκατάσταση της.

2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΝ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΥΑΛΟ ή ΕΙΧΕ ΚΑΜΕΝΕΣ ΦΛΑΝΤΖΕΣ .. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ - ΚΛΕΙΣΤΟ ή ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή