Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021

Συλλυπητήρια του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την τραγωδία στη Βουλγαρία: Στις οικογένειες των θυμάτων οι σκέψεις μας

Τη θλίψη του για την τραγωδία στην Βουλγαρία με τους 46 νεκρούς μετά από φωτιά σε λεωφορείο από τα Σκόπια εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο twitter.«Είμαι συγκλονισμένος από το τραγικό δυστύχημα και την απώλεια ζωών στη Βουλγαρία σήμερα τα ξημερώματα, ειδικά την απώλεια των νεαρών παιδιών» γράφει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και καταλήγει:

«Οι προσευχές μας είναι με τις οικογένειές των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Ευχές για ταχεία ανάρρωση σε όσους τραυματίστηκαν»

Το λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συνολικά 53 άτομα, πολίτες των Σκοπίων επέστρεφε απο εκδρομή που είχε πραγματοποιήσει το σαββατοκύριακο στην Κωνσταντινούπολη.

Επτά από τους επιβαίνοντες «μπόρεσαν να σωθούν» πηδώντας από το φλεγόμενο λεωφορείο. Διακομίστηκαν εσπευσμένα και εισήχθησαν στο τμήμα επειγόντων περιστατικών νοσοκομείου της Σόφιας. Η κατάστασή τους χαρακτηρίζεται σταθερή. Πρόκειται για ένα κορίτσι 17 ετών και έξι ενήλικες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου