Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Δελτίο τύπου Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Αριδαίας

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου ελαστικού δαπέδου στο χώρο του γυμναστηρίου του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.)Αριδαίας.

Το παλιό και φθαρμένο δάπεδο αντικαταστάθηκε με ένα σύγχρονο ελαστικό αθλητικό δάπεδο εσωτερικού χώρου, που εξασφαλίζει ένα ασφαλές και ποιοτικό περιβάλλον άθλησης των μαθητών μας

.

θα θέλαμε να εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες μας προς το Δήμαρχο Αλμωπίας και τους Δημοτικούς Συμβούλους, για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αδιάλειπτη υποστήριξη τους για την παροχή καλύτερων συνθηκών εκπαίδευσης στους μαθητές μας.

Ιδιαίτερα όμως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμωπίας κ. Βέσκο Δημήτριο για την κοινωνική ευαισθησία, τα ευγενικά του αισθήματα και την ανιδιοτελή αγάπη, με την οποία αγκαλιάζει τους μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Σας ευχαριστούμε πολύ που σας έχουμε δίπλα μας, αρωγούς και συμπαραστάτες σε όλα τα τρέχοντα ζητήματα του σχολείου μας.

Με εκτίμηση,

Ο Διευθυντής, οι Εκπαιδευτικοί και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ.Αριδαίας

1 σχόλιο:

  1. ΔΕ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΤΙΠΟΤΕ !!! ΕΒΑΛΕ ΜΗΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ;
    ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ .. ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή