Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021

Νίκη ΠΟΖΙΔΟΥ : Ρυθμιστής της γεωπολιτικής σκακιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την νότιοανατολικη Ευρώπη Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ !!!

 Πρόσφατα είχα αναφερθεί στην πετυχημένη εξωτερική πολιτική της χώρας μας στις τόσο αναγκαίες συμφωνίες σε αμυντικό επίπεδο με Γαλλία και ΗΠΑ Όμως, πέρα από τις συμφωνίες αυτές, υπάρχουν αντίστοιχες διμερείς με Αίγυπτο, Σαουδική Αραβία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ισραήλ, ενώ πρόσφατα ο υπουργός εξωτερικών της χώρας μας πήγε στο Ομάν και σήμερα βρίσκεται στη Ρουάντα. Ο Πρωθυπουργός μας στα μέσα Νοέμβρη θα συμμετέχει στο Παρίσι στη σύσκεψη για την αποχώρηση όλων των ξένων στρατευμάτων από τη Λιβύη. Ποιος λοιπόν εχέφρων Έλληνας δεν θα ένοιωθε απόλυτη ικανοποίηση για την ουσιαστική αναβάθμιση της χώρας μας σε κάθε διπλωματικό πεδίο αλλά και την αναγνώριση της Ελλάδος ως ρυθμιστή της γεωπολιτικής σκακιέρας στην Ανατολική Μεσόγειο και την νότιοανατολικη Ευρώπη. Η Ελλάδα μας είναι ισχυρή και ενισχύεται μόνο αποτρεπτικά έναντι οποιασδήποτε απειλής και δεν ακολουθούμε άλλους πια, μας ακολουθούν. Αλήθεια ποιος Έλληνας πολίτης σήμερα δεν νοιώθει ασφαλής για κάθε σπιθαμή Ελληνικού εδάφους, εναέριου ή θαλάσσιου χώρου.

Κάθε χώρα και οι πολίτες της κάθε χώρας όταν έχουν ασφάλεια όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό ο στόχος για ανάπτυξη είναι εφικτός. Η καθημερινότητα, τα εργαλεία πολιτικής μελέτης, οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν την απήχηση των κυβερνητικών θέσεων, αλλά ταυτόχρονα και την ουσιαστική ανυπαρξία της πολιτικής πρότασης από το κόμμα που κυβέρνησε σχεδόν για 5 χρόνια.
Ας μην έχει κανείς αμφιβολία
🇬🇷
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου