Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021

Εκδηλώσεις εορτασμού της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης


Την 21η Νοεμβρίου, ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου, θα εορταστεί και φέτος με λαμπρότητα και επισημότητα η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε όλη τη χώρα. Κατά τον φετινό εορτασμό, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021, στη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθούν:                                                                                          

α. Γενικός σημαιοστολισμός σε ολόκληρη τη διοικητική περιφέρεια της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της 21ης Νοεμβρίου 2019.

β. Φωταγώγηση όλων των καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α., καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και των τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2021.

 

Ειδικότερα στην πόλη της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθούν:

α. 10.30 π.μ: Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Δεξιάς, χοροστατούντος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ.κ. Ανθίμου.

Μετά το πέρας της Δοξολογίας θα εκφωνηθεί ομιλία από την Αντιπεριφερειάρχη της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Παρασκευή Λ. Πατουλίδου.

β.11.15 π.μ.: Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο του Γ' Σώματος Στρατού

 

Στους Δήμους (εκτός πόλεως Θεσσαλονίκης), στην Περιφέρεια των οποίων εδρεύουν στρατιωτικές μονάδες, το πρόγραμμα εορτασμού καταρτίζεται σε συνεργασία με τις οικείες στρατιωτικές αρχές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου