Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

Δ. Σταμενίτης: «Αρχές του 2022 η δημοπράτηση του Νηπιαγωγείου των Προμάχων»


Το ζήτημα της κατασκευής κτιρίου που θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο των Προμάχων βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του Βουλευτή Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτη, του Δήμαρχου Αλμωπίας κ. Μπάτση και του Αντίδημαρχου Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Κετικίδη με το Διευθύνοντα Σύμβουλό της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές A.E.» κ. Γιάνναρη, που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 08 Δεκεμβρίου 2021.

Σε συνέχεια παλαιότερων συναντήσεων και στα πλαίσια της στενής συνεργασίας που υπάρχει όλο αυτό το διάστημα μεταξύ των προαναφερθέντων, ο κ. Γιάνναρης ενημέρωσε για την πορεία εξέλιξης του έργου ενώ συζητήθηκαν και όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το έργο.

Συγκεκριμένα, όπως αναμενόταν, έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και βάσει του σχεδιασμού των Κτιριακών Υποδομών, η δημοπράτηση αναμένεται αρχές του 2022 ενώ εκτιμάται ότι το έργο θα έχει ολοκληρωθεί στο τέλος του 2023.

Αναφορικά με την εξέλιξη ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σταμενίτης δήλωσε:

«Το έργο της κατασκευής νέου, σύγχρονου και λειτουργικού κτιρίου που θα στεγάσει το Νηπιαγωγείο των Προμάχων μπαίνει στην τελική ευθεία. Έτσι ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, που διεκδικήθηκε, σχεδιάστηκε και τώρα βρίσκεται πια στο τελικό του στάδιο. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας και η θετική εξέλιξη της πορείας του μας ικανοποιεί όλους»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου