Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2021

Διονύσης Σταμενίτης : Δέσμευση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Αυγενάκη για χρηματοδότηση μελέτης κολυμβητήριου Γιαννιτσών


Με ατζέντα την κατασκευή δημοτικού κολυμβητηρίου στην πόλη των Γιαννιτσών που θα αναβαθμίσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και δυνατοτήτων στον τομέα του ερασιτεχνικού όσο και του μαζικού αθλητισμού στην περιοχή του Δήμου Πέλλας, συναντηθήκαμε χθες μαζί με το Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Αυγενάκη.

Αφού παρουσιάστηκαν τόσο οι λόγοι που καθιστούν αναγκαία την κατασκευή ενός τέτοιου έργου στο Δήμο Πέλλας όσο επίσης και οι δυνατότητες που υπάρχουν (δημοτική έκταση κτλ.), ζητήσαμε από τον Υφυπουργό τη συμβολή του προκειμένου το έργο να μπει σε τροχιά υλοποίησης.
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός δεσμεύθηκε για τη χρηματοδότηση της μελέτης του έργου από το Πρόγραμμα Δημοσιών Επενδύσεων 2022 του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα της κατασκευής ενός σημαντικού έργου στον τομέα των αθλητικών υποδομών του Δήμου Πέλλας ενώ ζήτησε την εκκίνηση των ενεργειών που απαιτούνται για τη δρομολόγηση της διαδικασίας.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/01122021/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου