Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2021

Ημερίδες για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας στην Κεντρική Μακεδονία

Αποτελούν πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. 
Στόχος η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων προκειμένου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής ζωής των Ατόμων με Αναπηρία.
Ημερίδες για τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρία πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Αποτελούν πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας και οργανώθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, με τη συμμετοχή του αστυνομικού προσωπικού, αρμόδιων φορέων και συλλόγων.
 
Τις ημερίδες, που έγιναν με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά, παρακολούθησαν εκπρόσωποι των κομμάτων, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των ενόπλων δυνάμεων και σωμάτων ασφαλείας, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, μαθητές των σχολείων, αστυνομικό προσωπικό και πολίτες.
 
 
 
Οι ημερίδες είχαν ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όλων, ώστε να γίνουν αντιληπτές οι ανάγκες - ιδιαιτερότητες των Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να συμβάλλουμε στη βελτίωση της ποιότητας της καθημερινής τους ζωής.
 
Ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν και στο μέλλον από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στοχεύοντας στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου