Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Πάνος Μουζουράκης '' Με επίσημο ένδυμα '' ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

 

Το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού ΔήμουΘεσσαλονίκης παρουσιάζουν τον ταλαντούχο δημιουργό και ερμηνευτή  Πάνο Μουζουράκη να συμπράττει, με Επίσημο Ένδυμα,  με την Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Θεσσαλονίκης, υπό την Διεύθυνση της αρχιμουσικού SafiraAntzusRamos.

 

Η βραδιά «Με επίσημο ένδυμα» είναι μια  ανατρεπτική καλλιτεχνική πρόταση του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 

που συνδυάζει συμφωνική ορχήστρα, με εναλλακτικούς καλλιτέχνες και παρουσιάστηκε  στην Θεσσαλονίκη, τον Οκτώβριο του 2019, με πρώτο καλεσμένο τον Σταμάτη Κραουνάκη.

 

Δύο χρόνια μετά, ο Αθανάσιος Κολαλάς που σκηνοθετεί και υπογράφει καλλιτεχνικά την βραδιά,  θα επιχειρήσει να ενώσει τις μουσικές τελείες που σημάδεψαν και δημιούργησαν, αυτή την φορά,  τον Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη Πάνο Μουζουράκη και να συνθέσει  το καλλιτεχνικό του προφίλ, ακολουθώντας την πορεία του από την Ελβετία, στην Θεσσαλονίκη, την Αθήνα αλλά και το Hollywood.

Τραγούδια των RobbieWilliams, BobDylan, ElvisPresley, Διονύση Σαββόπουλου, Λαυρέντη  Μαχαιρίτσα, Φοίβου Δεληβοριά, FrankSinatra, Hotchilipeppers θα μπλεχτούνε με τις γνωστές και αγαπημένες δημιουργίες του Μουζουράκη παρουσιάζοντας τις επιρροές του, αλλά και την σαφή καλλιτεχνική του άποψη.

 

Ένα εορταστικό  Show, με μοναδικές ερμηνείες αλλά και με έντονα τα στοιχεία της πρόζας που  θα κινηθεί ανάμεσα στο «Επίσημο Ένδυμα» και στην αιρετική σκηνική παρουσία του καλλιτέχνη.

Σε συνεργασία με τον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Η παράσταση θα βιντεοσκοπηθεί από την ΕΡΤ3 και θα προβληθεί την παραμονή Πρωτοχρονιάς, στην αλλαγή του χρόνου.

 

Τετάρτη, 29 Δεκεμβρίου 2021

Ώρα 21:00

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

 

Συντελεστές:

Συμφωνική Ορχήστρα  Δήμου Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση ορχήστρας: SafiraAntzusRamos.

Σκηνοθεσία-Καλλιτεχνική επιμέλεια Αθανάσιος Κολαλάς

Ενορχηστρώσεις: Πάνος Κοσμίδης

Κωνσταντίνος Παγιάτης

Χορογραφία: Γίαννης Σαπατόρης

 

Styling: Άννα Ζιαζιά

Videoart: Σωτήρης Τσολάκης

Σχεδιασμοί φώτων: Τρύφωνας  Κεχαγιάς

 

Τραγούδι: Πάνος Μουζουράκης

 

Συμμετέχουν: Νόνικα Μαλκουτζή, Καλλιόπη Πούσκα, Κυριακή Τσαλίκη και ο Ανδρέας Γκουντίμοβ

Και η παιδική χορωδία Ι.Ν Κυρίλλου και Μεθοδίου Θεσσαλονίκης

Διδασκαλία παιδικής χορωδίας Μαρία Εμμα Μελιγκοπούλου

Χορεύει: LydiaDunez

 

Συμπαραγωγή:

Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και  Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με τον ΟΜΜΘ

Τιμές εισιτηρίων:

Διακεκριμένη ζώνη 30 €

A’ Πλατεία 25 €

B’ Πλατεία 20 €

Θεωρεία/Εξώστης 15 €

Φοιτητικά  από 10€

Προπώληση από τη viva.gr

 

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

 

ΕΡΤ3, 95.8 FM, 102 FM, TV 100, FM 100 , FM 100.6, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, MAKTHES.GR, ΤΥΠΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, PARALLAXI, POLIS MAGAZINO, COSMOPOLITI, ΚΟΥΛΤΟΥΡΟΣΟΥΠΑ, ΧΡΩΜΑ 105.8, 100.3 ΤΡΑΝΤΖΙΣΤΟΡ, ΖΟΟ 90.8, 96.8 VELVET FM, METROPOLIS 95.5, METROSPORT.GR, REPUBLICRADIO.GR, INFOKIDS.GR 

POZAR NEWS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου