Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021

Επιλεκτικά ο Δήμος Έδεσσας τα τελευταία χρόνια κλείνει το συγκεκριμένο δρόμο, ημερολογιακά από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους

«Απάντηση Δημάρχου Αλμωπίας σε έγγραφο του τμήματος Τροχαίας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας για διακοπή κυκλοφορίας στην Επαρχιακή οδό Κερασιάς – Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρρας»


Αξιότιμε κ. Χριστοδούλου

,

 

σε απάντηση του με αρ. πρωτ. 20825/10.11.2021 εγγράφου σας, με το οποίο μας ενημερώνετε για διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Κερασιάς Χιονοδρομικού Κέντρου «Βόρρας» σας γνωστοποιούμε τα εξής:

 

1)    Στα σημεία όπου μας υποδείξατε, έγινε καθαρισμός της βλάστησης, η οποία εξείχε του δρόμου από τα συνεργεία του Δήμου Αλμωπίας

2)    Τοποθετήθηκαν οι κατάλληλες πινακίδες σήμανσης, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πολιτικής Προστασίας.

3)    Στα σημεία όπου υπήρχε κατολίσθηση, τα μηχανήματα του Δήμου προέβησαν σε απομάκρυνση των επικίνδυνων χωμάτων που αποκόπηκαν από το παρακείμενο βουνό.

 Με λύπη μας παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια το επιλεκτικό κλείσιμο του συγκεκριμένου δρόμου, ημερολογιακά από τον Οκτώβριο έως τον Απρίλιο κάθε έτους, χωρίς σαφή αιτιολογία καθώς ο δρόμος χρησιμοποιείται κανονικά τους υπόλοιπους μήνες, με τη διέλευση τόσο φορτηγών και οχημάτων μεγάλου κυβισμού, όσο και εκατοντάδων μικρότερων οχημάτων για αγροτικές και κτηνοτροφικές εργασίες.

 

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες, ώστε να λειτουργήσει άμεσα ο δρόμος.

 


 

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

 

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ

4 σχόλια:

  1. η Έδεσσα εχει κανει ενα σωρο συλλεκτηριους οδούς ουτως ωστε να μην ερχετε κανεις στην Αλμωπία !!!Το χιονοδρομικο το εκμεταλλευονται οι εδεσσαιοι και δεν φτανει αυτο καθε χρονο ζητουν και τα ρεστα !!! Ο δρομος της κερασιάς αγεωγραφητοι ανηκει στον δημο εδεσσας Λοιπον ζητηστε εξηγησεις απο κει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κόμπλεξ και η νοοτροπία των παραγόντων που σαμποτάρουν την σύνδεση της Αλμωπίας προς όφελος του παλαιού Αγίου Αθανασίου βγάζει μάτια!
    Κανονικά θα έπρεπε να ντρέπονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είσαι άσχετος νομίζω και ο τίτλος είναι λάθος, το δρόμο τον κλείνει η τροχαία και όχι ο δήμος Έδεσσας, επίσης το μόνο που κάνουν οι δήμοι Έδεσσας και Αλμωπίας είναι να χάνουν τα χρήματα τους διότι το χιονοδρομικό το διαχειρίζεται η εταδ, οι δήμοι κάνουν μόνο αποχιονισμο και αποκατάσταση του δρόμου με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον αποκαταστήσουν γι'αυτό και κλείνει,ο μίσος περίπου δρόμος τις κεράσιας ανήκει στην Αλμωπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΘΕΣ ΚΑΙΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΖΑ Η ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ;ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΔΡΟΜΟΥΣ ΟΛΑ ΝΑ ΣΤΡΑΓΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ ..ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ .. ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ..ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ .. ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ... ΤΥΧΑΙΟ; .. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ;ΚΑΝΕ ΗΝ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΟΥ .. ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ...

      Διαγραφή