Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021

Διονύσης Σταμενίτης :Ενεργειακή ασφάλεια Αλμωπίας και πρόταση για ενεργειακή στήριξη χειμερινών τουριστικών καταλυμάτων Συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα.

Σε συνέχεια των πρωτοβουλιών και των παρεμβάσεων μου με σκοπό την προώθηση των ενεργειακών θεμάτων του Νομού Πέλλας, συναντήθηκα σήμερα με τον Υπουργό κ. Σκρέκα στον οποίο έθεσα το ζήτημα της ενεργειακής ασφάλειας της Αλμωπίας και το ζήτημα των συχνών προβλημάτων που παρουσιάζει το σύστημα παροχής ηλεκτρισμού του ΔΕΔΔΗΕ, το οποίο επηρεάζει τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις της περιοχής.

Παράλληλα κατέθεσα πρόταση και για τη μείωση του ενεργειακού κόστους για τα τουριστικά καταλύματα χειμερινού προορισμού, που επλήγησαν σημαντικά το περασμένο διάστημα λόγω των περιοριστικών μέτρων. Στο Νομό Πέλλας υπάρχουν πολλές τουριστικές επιχειρήσεις στον ορεινό όγκο (Παλιός Άγιος Αθανάσιος) αλλά και στην περιοχή των Λουτρών Πόζαρ.
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Σκρέκα για το ενδιαφέρον που επιδεικνύει απέναντι στα προβλήματα της περιοχής μας και είμαι βέβαιος ότι βήμα βήμα θα έχουμε σημαντικά αποτελέσματα τόσο στον τομέα των ΑΠΕ, του δικτύου και της ενεργειακής ασφάλειας.
Ολόκληρο το δελτίο τύπου: https://stamenitis.gr/09122021/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου