Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Διονύσης Σταμενίτης: Στο πρόγραμμα "Αντώνης Τρίτσης" η κατασκευή του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Σημαντική εξέλιξη για το Δήμο Πέλλας αποτελεί η δέσμευση του Αναπληρωτή Υφυπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα για ένταξη του έργου κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού άνω των 12 εκ. και όπως μας ενημέρωσε ο κ. Πέτσας σε συνάντηση που πραγματοποιήσαμε την Τρίτη 30 Νοεμβρίου, μαζί με το Δήμαρχο Πέλλας κ. Στάμκο, απόφαση του Υπουργείου είναι να ενταχθεί στο «Αντώνης Τρίτσης» στις αρχές του 2022.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε συζητήθηκαν όλες οι λεπτομέρειες που αφορούν το εν λόγω έργο, το οποίο αποτελεί μια διεκδίκηση και πρόταση του Δήμου Πέλλας που δρομολογείται από το Υπουργείο Εσωτερικών.
Η δέσμευση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Πέτσα για ένταξη στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του έργου κατασκευής του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών είναι μια εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη καθώς δρομολογεί ένα αίτημα του Δήμου, της εκπαιδευτικής κοινότητας αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας. Η απόφαση για χρηματοδότηση του έργου μας ικανοποιεί όλους και σύντομα αναμένουμε τις τελικές αποφάσεις. Πρέπει να σημειωθεί ότι προβλέπεται η κατασκευή ενός σύγχρονου κτιρίου, που θα στεγάσει το Μουσικό Σχολείο και θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα που υπάρχει σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου