Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021

Πολιτιστικός Σύλλογος Πευκωτού Π.Ιωάννης Παπαντώνης

 Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Π.Σ Πευκωτου "π. Ιωάννης Παπαντωνης" θελει να ευχαριστήσει θερμά τον Δήμαρχο Αλμωπίας κ. Χρήστο Μπάτση που από την πρώτη στιγμή που ο σύλλογος μας ανέφερε την προσπάθεια ένταξης του παλιού Πευκωτου στο δίκτυο μαρτυρικών πόλεων και χωριών, έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του φέρνοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο προς ψήφιση με σκοπό να περάσει και να ακολουθήσει το δρόμο προς την αρμόδια επιτροπή του Υπουργείου Εσωτερικών για την τελική διακήρυξη και ένταξη του παλιού Πευκωτου στα διαχρονικά ιστορικά μαρτυρικά χωριά!
Με την πράξη του αυτή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την απόλυτη και συνεχόμενη στήριξή του προς το σύλλογο μας από αρχής ίδρυσης του, υλοποιοντας ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που έχουμε βάλει ως στόχο και θέλουμε να πετύχουμε!
Επιπρόσθετα ο σύλλογος μας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Βεσκο Δημήτριο ο οποίος χειρίστηκε το θέμα από την αρχή καθώς και τους αρχηγούς των παρατάξεων με τους δημοτικούς συμβούλους αυτών για την θετική τους ψήφο και την τελική απόλυτη πλειοψηφία!
Τέλος θα θέλαμε να επισημάνουμε την σοβαρότητα και τη σημαντικότητα αυτών των θεμάτων που άπτονται της ιστορίας για τα χωριά όπως το Πευκωτο που έχουν υποστεί καταστροφές και απώλειες ανθρώπινων ζωών αλλά και να συγχαρούμε για άλλη μια φορά την τοπική αυτοδιοίκηση που είναι στήριγμα και αρωγός αυτών των προσπαθειών!!!
Με τιμή το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου