Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021

Στην τελική ευθεία η μάχη για την ηγεσία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Τα τελευταία χαρτιά και οι κρυφοί άσοι των υποψηφίων

 

Όλα δείχνουν τη μάχη μεταξύ Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Παπανδρέου .Τα κριτήρια με τα οποία θα ψηφίσουν τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ  ,θα παίξει σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα .

Από την μια υπάρχει ο πόλος του Νίκου Ανδρουλάκη και Χριστίδη οι οποίοι πρεσβεύουν τη νέα γενιά ,από την άλλη Καστανίδης Λοβέρδος και Παπανδρέου  εκπροσωπούν την παλιά γενιά των πολιτικών .

Ο Γερουλάνος είναι γνωστό ότι είναι λαγός του Γ Παπανδρέου

.

Αυτο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εκλογική   αναμέτρηση ,είναι οι μηχανισμοί στήριξης των υποψηφίων .

Σε αυτό προηγείται ο Γ. Παπανδρέου ως τέως πρόεδρος  του ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργός .

Αυτό που  φρενάρει  τον Παπανδρέου και τον κρατά πίσω ,είναι η παντελής απουσία του και η απομάκρυνση  τόσα χρόνια από το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ .

Ο Α. Λοβέρδος  ξέρει το παιχνίδι ,ήδη πήγε να πάρει την ευλογία του Ιερώνυμου .Όμως τα υπουργιλίκια  με την Νέα Δημοκρατία ,παραμένουν βαρίδια στην  πολιτική αναμέτρηση .

Ο Νίκος Ανδρουλάκης και  Χριστίδης  οι οποίοι εκφράζουν την νέα γενιά των πολιτικών  ,το αποτέλεσμα της προσπάθειας τους, θα κρίνουν  οι προσβάσεις τους ,στους μηχανισμούς στήριξης του κόμματος.

Ο Χάρης Καστανίδης είναι μια υποψηφιότητα που κρύβει  πολλές εκπλήξεις .Εάν τον στηρίξει η πόλη του τότε όλα είναι ανοιχτά . 

Τέλος ένας βασικός παράγοντας στην εκλογική αναμέτρηση , είναι  ποιόν θα ήθελαν αντίπαλο τα άλλα πολιτικά κόμματα .

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου