Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΕΛΛΑΣ Λάκη ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ

 

Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε στο Νομό Πέλλας, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του Πολιτικού μας φορέα. Κυρίαρχο στοιχείο αυτής της προσπάθειας, η μαζική και αθρόα συμμετοχή των πολιτών. Μια συμμετοχή που στέλνει πολλαπλά μηνύματα και αλλάζει τους όρους λειτουργίας του πολιτικού σκηνικού της πατρίδας μας.

Οι πολίτες στον Β΄ γύρο , επέλεξαν με συντριπτική πλειοψηφία τον Νίκο Ανδρουλάκη, να ηγηθεί της νέας προσπάθειας, για την αναδιάταξη των δυνάμεων

της Κεντροαριστεράς και της σοσιαλδημοκρατίας. Να συνθέσει όλες τις πολιτικές δυνάμεις του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ, να δυναμώσει την Παράταξη, να προχωρήσει σε ουσιαστική ανανέωση, εμπνέοντας την Ελληνική κοινωνία σε ένα νέο όραμα. Σε ένα όραμα, σαν και αυτό που μας ενέπνευσε ο Ανδρέας Παπανδρέου, κάνοντας το ΠΑΣΟΚ, κυρίαρχη πολιτική δύναμη για δεκαετίες.

Οι 276.000 πολίτες που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, πρόταξαν την ενιαία λειτουργία όλων των δυνάμεων, σε ένα κοινό σχέδιο, σε μια κοινή προσπάθεια.

Αυτό, θα είναι το κυρίαρχο στοιχείο, σε ότι επιχειρούμε από εδώ και πέρα. Αυτό ήταν και το όνειρο, της αειμνήστου Φώφης Γεννηματά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, για του υψηλού επιπέδου πολιτικού τους αγώνα. Να συγχαρώ τον Νίκο Ανδρουλάκη για την μεγάλη του επιτυχία.

Να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου, όλα τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών και τους αντιπροσώπους των υποψηφίων, για την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλαν, προκειμένου να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία, αυτό το δύσκολο εγχείρημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου