Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2022

Νεογέννητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο στους -12 βαθμούς στην Αλάσκα μαζί με ένα απελπισμένο γράμμα

 

Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισε μια γυναίκα στην Αλάσκα, όταν βρήκε ένα μωρό εγκαταλελειμμένο μέσα στο κρύο. Το νεογέννητο ήταν μέσα σε μια χαρτόκουτα, τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ δίπλα του είχε ένα γράμμα από την απελπισμένη μητέρα που το άφησε, η οποία έλεγε ότι δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να το μεγαλώσει.

Το μωράκι βρέθηκε στις 2 το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, με την θερμοκρασία να είναι στους -12 βαθμούς

. Η Ρόξι Λέιν, κάτοικος του Φέρμπανκς, το ανακάλυψε όταν άκουσε το κλάμα του και στη συνέχεια δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media.

Το γράμμα, έγραφε: «Σε παρακαλώ βοήθησέ με! Γεννήθηκα σήμερα στις 31 Δεκεμβρίου 2021 στις 6 το πρωί. Γεννήθηκε 12 εβδομάδες πρόωρα. Η μητέρα μου με γέννησε στις 28 εβδομάδες. Οι γονείς και οι παππούδες μου δεν έχουν φαγητό και χρήματα για να με μεγαλώσουν. ΠΟΤΕ δεν ήθελαν να μου το κάνουν αυτό. Η μαμά μου είναι λυπημένη που με άφησε. Σε παρακαλώ πάρε με και βρες μου μια ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Το όνομά μου είναι Teshawn».

Το μωράκι μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του. Η Λέιν στην ανάρτησή της έγραψε ότι βρήκε το βρέφος σε ένα χάρτινο κουτί κοντά σε γραμματοκιβώτια δίπλα στο σπίτι της. Υπέθεσε ότι οι γονείς του μωρού είναι νέοι και δεν γνώριζαν ότι θα μπορούσαν να αφήσουν το παιδί σε τοπικό νοσοκομείο ή στην εκκλησία ή στην αστυνομία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου