Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

-Κοπή βασιλόπιτας στην πρώτη δια ζώσης συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, μετά από 2 περίπου χρόνια ( από τον Μάρτιο του 2020) και με όλα τα μέτρα προστασίας

 


Και Στάθης Ανδρεάδης, Φρόσω Κρητίδου.

Ας έχουμε μία καλή και ευλογημένη χρονιά, με υγεία, χωρίς άλλες ανθρώπινες απώλειες που τόσο μας πόνεσαν, με δικαιοσύνη, με πολλά έργα, με ανοιχτούς ορίζοντες, με ορθό πολιτικό λόγο και παράστημα, με ήθος, ηθική, ειλικρίνεια και αλήθειες...ας μείνουν στο περιθώριο οι προσωπικές πικρίες κάποιων και ας συνεργαστούμε όλοι για το καλό του τόπου μας, όχι με λόγια, αλλά με έργα!

Επίσης, σήμερα υπερψηφίστηκε η υποψηφιότητα του άμισθου προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Σκύδρας, Στάθη Ανδρεάδη, που σε σύνολο 25 ψηφισάντων έλαβε 18 ψήφους, αποδεικνύοντας ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης της μεγάλης πλειοψηφίας και ότι είναι ο εγγυητής της εύρυθμης και δημοκρατικής λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου μας!!

Να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Θέμη Κρητίδη, που ως πρώτος σε ψήφους σύμβουλος, διενήργησε άψογα τη διαδικασία εκλογής του προεδρείου, όπως και την Νικολίτσα Κολοβού, που είχε την ευθύνη και την επιμέλεια όλης της διοργάνωσης και ήταν άψογη και σωστή σ όλα!

Καλή συνέχεια λοιπόν και καλή θητεία σ όλες και όλους, με την ευχή όλες οι επόμενες συνεδριάσεις να είναι δια ζώσης!
Υ.Γ. Το φλουρί στην μεγάλη πίτα έτυχε στις τοπικές κοινότητες του Δήμου μας, στις ατομικές των συμβούλων στον Μάκη Αλατζά και στις ατομικές των προέδρων στον Κώστα Μπακάλη, πρόεδρο του Προφήτη Ηλία!!

Πάντα να είναι γεροί και καλότυχοι εύχομαι! Και είμαστε εδώ για να ακούσουμε τι δώρο θέλουν.....
Καλή και ευλογημένη χρονιά!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου