Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2022

Η Αλμωπία της Αγάπης και του ΄΄ μεζέ ΄΄ -Αγαπιέσαι ... να σας στηρίξουμε από ... Έγινε η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το έτος 2022 ,όπου εκλέχθηκαν και ορίστηκαν τα μέλη των επιτροπών και το Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας .

Αυτό που έγινε  όμως και πέρασε απαρατήρητο είναι

, ότι ο Νίκος Παρούτογλου και  ο Δημήτρης Μπίνος θεωρούν την παρούσα δημοτική αρχή τελειωμένη και  το έδειξαν ξεκάθαρα με τα λεγόμενά τους , στο σύντομο χαιρετισμό ευχών για το νέο έτος κατά την συνεδρίαση .


Ο Νίκος Παρρούτογλου απένειμε τα εύσημα στο Δημήτρη Βέσκο με την φράση ΄΄ ΑΓΑΠΙΕΣΑΙ  ΄΄ .Ο Δημήτρης Μπίνος στον ίδιο τόνο με τις πρόσφατες δηλώσεις του χαρακτηρίζοντας την ΄΄ΑΝΙΚΑΝΗ ΄΄ επιβεβαιώνοντας  το ίδιο με τη φράση ΄΄ να στηρίξουμε την σημερινή  δημοτική ΄΄ .


Τέλος ο Σάκης Χατζηδημητρίου ήταν πιο ειλικρινής ,αφού τα είπε έξω από τα δόντια στον Δημήτρη Βέσκο  ΄΄ είσαι ο Δήμαρχος Αλμωπίας ΄΄ ,με την φράση ''άτυπο επικεφαλής και κρυφό αρχηγό της παράταξης ΄΄.

Αν δεν αλλάξει τακτική και συμπεριφορά άμεσα η παρούσα δημοτική Αρχή Αλμωπίας ,θα περάσει σαν ένα γκρίζο σύνεφο που το φύσησε ο αέρας και χάθηκε στον ορίζοντα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου