Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022

ΠΑΥΛΟΣ Ο ΄΄ ΜΠΟΥΓΑΣ ΄΄ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΑ ... ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ !!!

 

Από ηθοποιός ο Παυλάκης τώρα θα κανει τον ΄΄ μπουγα΄΄  ... όπως λέει για να γεννήσουν γυναίκες ..
Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε πως είναι θύμα πολιτικής συμπαιγνίας, ως αντίποινα για το γεγονός ότι «έριξε μια Κυβέρνηση», όπως ανέφερε.
Απόσπασμα από την συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»:
-Κύριε Χαϊκάλη, που αποδίδετε όλη αυτή τη μετωπική επίθεση που δέχεστε;
«Εγώ πληρώνω πολιτικά παιχνίδια! Και το λέω, γιατί μην ξεχνάτε ότι έχω ρίξει μια Κυβέρνηση, γιατί έχω μια φωνή που έχει εναντιωθεί σε πράξεις εξουσίας που έγιναν εις βάρος ενός ολόκληρου κόσμου και που επιπλέον έχουν παιχτεί πολλά παραπολιτικά παιχνίδια με στόχο εμένα. Έτσι, όπως και να το κάνουμε, είχα γίνει δυσάρεστος για κάποιους. Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα δεν έχει λογική: Άλλα λες, άλλα καταλαβαίνουνε, άλλα γράφουνε, βομβαρδίζομαι συνέχεια από τα ΜΜΕ, συν όλα τα social media κ.ά. χωρίς να μπορώ να πω αυτά που θέλω να πω. Πας να πεις μια κουβέντα και παρερμηνεύεται, αυτομάτως λοιπόν όλο αυτό το πράγμα οδηγεί σε ένα αδιέξοδο.»
-Θεωρείτε, ότι καταστρώθηκε λοιπόν από πολιτικούς κύκλους, ένα σχέδιο εξόντωσής σας;
«Ναι, μιλάμε για ένα σχέδιο και καλλιτεχνικής και φυσικής εξόντωσης μου! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το σκεπτικό κάποιων ανθρώπων πάνω σε αυτό το θέμα. Πώς γίνεται ο καταγγέλλων να έχει a priori δίκιο; Όχι, δεν έχει a priori δίκιο! Ας το βάλουμε καλά στο μυαλό μας. Εντάξει, υπάρχει ένα κοινό και κάποια Media που θέλουν να παρερμηνεύουν πράγματα. Εντάξει, δικαίωμά τους. Τι να κάνουμε;»
-Θα ασχοληθείτε με κάποιο άλλο βιοποριστικό μέσο;
«Θα ασχοληθώ με το χόμπι μου, που είναι η αστρολογία, σε ένα συμβουλευτικό επίπεδο, γιατί έχω αρκετές γνώσεις θα έλεγα. Κι θα σας αποκαλύψω, ότι ετοιμάζω πράγματα μέσα από το διαδίκτυο και σε συνεργασία με μία εταιρεία, που θα βοηθήσουμε τις γυναίκες μέσω της αστρολογίας, στο θέμα των γεννήσεων, αποφυγής προβλημάτων εξωσωματικής και με τέτοια σχετικά θέματα. Θα ασχοληθώ με αυτό το κομμάτι, το οποίο έχει τεράστιο ενδιαφέρον, έχω πολύ υλικό να δουλέψω και νομίζω θα βοηθήσω τις γυναίκες από άλλη σκοπιά. Μπας και καταλάβουν, ότι δεν είμαι αυτός τον οποίο θέλουν κάποιοι να δείξουν ότι είμαι…»
Ας σημειωθεί, ότι ο Παύλος Χαϊκάλης, μετά την αναστολή των παραστάσεων Νανοτιτανικός, στην Κύπρο, τα έβαλε με τις πρωινές εκπομπές, οι οποίες σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, «επί ενάμιση μήνα τον κυνηγούν, επειδή θέλει να δουλέψει».
Ενώ αναφερόμενος στις καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του, δήλωσε, καλεσμένος της Κατερίνας Καινούριου:
«Βγήκαν δύο κορίτσια και έκαναν δύο κουτσομπολιά. 40 χρόνια πορείας ακυρώνονται για δύο κοριτσάκια; Η Ελένη Φιλίνη είναι άρρωστη με τη μέση της, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είναι στο νοσοκομείο, έχουμε δύο κρούσματα κορωνοϊού αλλά για όλα φταίει ο Χαϊκάλης. Πήγα στην Κύπρο γιατί είχα ανάγκη από δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου