Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Καλαμοκαβαλάρης και ΄΄ καφετζής ΄΄ ο Γιάννης της Αλμωπίας Γειτονιές βουτηγμένες στο σκοτάδι για χρόνια !!!

 Για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Κετικίδης  κατά την διάρκεια της Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας ,έδειξε το πραγματικό και  αλαζονικό του πρόσωπο ,υποβαθμίζοντας τις θέσεις και τις προτάσεις των επικεφαλής των συνδυασμών της Αντιπολίτευσης  κατα την συζήτηση του προϋπολογισμού 2022,λέγοντας ότι  την συνεδρίαση την κατέβασαν σε επίπεδο ΄΄ καφενείου ΄΄ .

Βέβαια τον έβαλε στην θέση του ο Σάκης Χατζηδημητρίου λέγοντας του ότι λειτουργεί ως δήμαρχος ,ως υποψήφιος Δήμαρχος .Δηλαδή του ζήτησε ούτε λίγο ούτε πολύ ,να κατέβει από το καλάμι της μάγισσας

.

Δεν είναι όμως μόνο η περίπτωση αυτή .Ο φωτισμός στον Δήμο Αλμωπίας  υπολειτουργεί ,αφού οι αντικατάσταση των λαμπτήρων γίνεται  κατ' επιλογή .

Τώρα αν γίνετε με εντολή δική του ή κάποιον άλλων ,θα πρέπει να το διευκρινίσει ο ίδιος ή ο Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης .

Γειτονιές βουτηγμένες στο σκοτάδι για χρόνια !!!

Ενώ σε άλλες περιπτώσεις  , δίνει άμεσα εντολές για να εξυπηρετήσει  το κοινό του ,χωρίς τις προβλεπόμενες διαδικασίες ...

Ένα κιόσκι στην θέση Λουτρά Γαρεφείου της τοπικής Κοινότητας ,θέλει άμεσα συντήρηση για να μην γκρεμιστεί . Ενώ έχει ενημερωθεί τόσο ο ίδιος όσο και ο Χρήστος Μπάτσης ο  οποίος έκανε αυτοψία του χώρου ,μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει τίποτε παρά τις διαβεβαιώσεις τους .

Βέβαια υπάρχουν και περιρρέουσες πληροφορίες ,όπου κάνουν λόγω  ΄΄ πως θα το αφήσει ο Δήμος Αλμωπίας να πέσει '' ,διότι είναι έργο του Δημάρχου  Πέτρου Ζέρζη .

Ο κόσμος σας ψήφισε και σας στήριξε για να δημιουργείτε όχι να γκρεμίζετε !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου