Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας : Να ενισχυθεί το ταχύτερο δυνατό το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής μας με προσωπικό !!!

 

ΠΡΟΣ : ΕΛΤΑ Κατάστημα Αριδαίας Αριδαία 18/1/2022 Κοιν. : Καρασμάνης Γεώργιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν.ΠΕΛΛΑΣ Σταμενίτης Διονύσιος Βουλευτής Ν.Δ. Ν.ΠΕΛΛΑΣ Βασιλειάδης Βασίλειος Βουλευτής Ν.Δ. Ν. ΠΕΛΛΑΣ Τζάγκρη Θεοδώρα Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Αξιότιμοι Κύριοι, Ο Εμπορικός Σύλλογος Αριδαίας, που απαριθμεί πάνω από 500 μέλη – επιχειρήσεις, εδρεύει στην ακριτική Αριδαία, της επαρχίας Αλμωπίας στον νομό Πέλλας. Η επαρχία Αλμωπίας αποτελείται από 42 χωριά και έχει συνολικό πληθυσμό γύρω στους 40.000 κατοίκους. 

Η περιοχή στο σύνολο της εξυπηρετείται από ένα κατάστημα ΕΛΤΑ το οποίο τα τελευταία χρόνια υπολειτουργεί λόγω μειωμένου προσωπικού. Συγκεκριμένα υπάρχει έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού στις διανομές. Μετά από συνταξιοδοτήσεις υπαλλήλων οι θέσεις που έμειναν κενές δεν αναπληρώθηκαν με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να υπάρχει μόνο ένας διανομέας για την πόλη της Αριδαίας. Η πόλη μας έχει 7.057 κατοίκους και 350 επιχειρήσεις. 

Η διανομή λοιπόν της αλληλογραφίας συστημένης και μη, σε νοικοκυριά και εμπόριο, στηρίζεται σε έναν και μόνο υπάλληλο. 

Δυστυχώς, πάρα τις φιλότιμες προσπάθειες το αποτέλεσμα δεν είναι ικανοποιητικό γιατί εκ των πραγμάτων ένας μόνο υπάλληλος δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σε καθημερινή βάση και οι συναλλαγές να είναι ως επί των πλείστων εκπρόθεσμες.

 Έτσι απορρέουν σημαντικά προβλήματα στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής με ότι αυτό συνεπάγεται. Επίσης το γεγονός αυτό επηρεάζει αρνητικά και το κύρος των ΕΛΤΑ που είναι ο βασικός πάροχος ταχυδρομικών υπηρεσιών της χώρας. 

Είναι πολύ σημαντικό για τον επιχειρηματικό κόσμος της περιοχής αλλά και για όλους τους κατοίκους να ενισχυθεί το ταχύτερο δυνατό, το κατάστημα ΕΛΤΑ της περιοχής μας με τουλάχιστον ακόμη έναν διανομέα .

 Είναι πολύ σημαντικό για εμάς στην άκρη της χώρας να μην νιώθουμε παραγκωνισμένοι. 

 Παρακαλούμε για την άμεση και θετική ανταπόκριση στο αίτημα μας. 

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων . 

 Με εκτίμηση Το Διοικητικό Συμβούλιο Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Γκλαβάκης Κοτσίδης Στράτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου