Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022

Εργασίες κλάδευσης δέντρων επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (περιοχή Αγίου Αθανασίου) από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

          Εργασίες κλάδευσης δέντρων επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης- Έδεσσας , στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου, θα πραγματοποιήσει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022.
           Πιο αναλυτικά, θα πραγματοποιηθούν εργασίες κλάδευσης δένδρων επί του παράπλευρου οδικού δικτύου της Εθνικής Οδού 2 Θεσσαλονίκης – Έδεσσας, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου (S.R. Αγίου Αθανασίου), τμηματικά και στις δύο κατευθύνσεις, από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου έως και την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.00 π.μ. και ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες.
 Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και το Τμήμα Τροχαίας Χαλκηδόνας ώστε να υπάρξουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου