Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Απογραφή πολιτών που δεν απογράφηκαν στην κανονική περίοδο στον Δήμο Σκύδρας

Ο Δήμος Σκύδρας με βάση σχετικές υποδείξεις κι οδηγίες της Περιφερειακής Υπηρεσίας Στατιστικής Πέλλας ανακοινώνει ότι για την απογραφή των πολιτών, που δεν έχουν απογραφεί στην κανονική περίοδο απογραφής, ισχύουν τα παρακάτω:

Όσοι λοιπόν πολίτες του Δήμου Σκύδρας δεν έχουν απογραφεί έως τώρα, θα πρέπει ν΄απογραφούν

, και η διαδικασία είναι η εξής:

Η απογραφή αυτή, που έχει χαρακτηριστεί πανελλαδικά ως Γ΄ Φάση Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών 2021, ξεκινάει από την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου κι ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022. Για την απογραφή οι πολίτες μπορούν να προσέρχονται στο Δημαρχείο Σκύδρας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) κατά τις ώρες:

Καθημερινά από τις 09:00΄ έως τις 17:00΄ και το Σαββατοκύριακο από τις 09:00΄έως τις 14:00΄. Αρμόδιες για την απογραφή είναι οι: · Βασιλική Γκόγκου, τηλ.:6974485715, ηλ.δ/νση: basoulagogou@yahoo.gr · Ελευθερία Πέγιου, τηλ.:6972436022. ηλ.δ/νση: eleytheriapegiou@hotmail.com

Οι πολίτες που θα προσέρχονται θα πρέπει να γνωρίζουν και να δηλώσουν τον προσωπικό τους Α.Μ.Κ.Α. κι Α.Φ.Μ. αλλά κι όσων άλλων μελών του νοικοκυριού τους θέλουν ν΄απογράψουν. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να τηρούν τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας από τη μετάδοση του κορωνοϊού (πιστοποιητικό νόσησης /εμβολιασμού, βεβαίωσης αρνητικού rapid test/PCR).

Επίσης γίνεται γνωστό ότι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄αναζητούν σχετικές πληροφορίες από την Περιφερειακή Υπηρεσία Στατιστικής Πέλλας, οδός Πελοποννήσου 14 στην Έδεσσα, τηλ.:2381021776 και 2381051163, ηλ.δ/νση: edessa@statistics.gr

Επισημαίνουμε για μια ακόμη φορά ότι όλοι θα πρέπει ν΄ απογραφούμε διότι τα στοιχεία της απογραφής είναι χρήσιμα κι απολύτως απαραίτητα για το σχεδιασμό προγραμμάτων και τη λήψη αποφάσεων που σχετίζονται με τη συνεκτικότητα και την ανάπτυξη της χώρας και του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου