Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Με την κατηγορία της παράνομης διακίνησης μέσω διαδικτύου ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων θα καθίσει σήμερα στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης ο Στάθης Παναγιωτόπουλος

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο πρώην παρουσιαστής οδηγείται στα δικαστήρια για την πρώτη υπόθεση διοχέτευσης ροζ βίντεο που καταγγέλθηκε εις βάρος του από πρώην σύντροφό του.

Την ίδια ώρα, φίλοι και παλιοί συνεργάτες του, μιλώντας

στον ΑΝΤ1, αναρωτιούνται για τη στάση που έχει κρατήσει έως τώρα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά τις εις βάρος του αποκαλύψεις.

«Κυκλοφορεί ελεύθερος, βγαίνει έξω, συνεχίζει τη ζωή του, ψάχνει την επόμενη κίνησή του, για δουλειά, για το οτιδήποτε. Εγώ πιστεύω ότι ο Στάθης το ‘χει αφήσει στην άκρη. Τουλάχιστον απ’ αυτά που καταλαβαίνω απ’ τη συμπεριφορά του.  Εγώ θα αισθανόμουν ντροπή. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ο Στάθης, μετά απ’ όλο αυτό που περιμένει μια δίκη, πώς μπορεί να είναι τόσο ήρεμος» δήλωσε ο Θοδωρής Μαυρόπουλος, πρώην συνεργάτης του παρουσιαστή.

 «Επειδή έχει προσβληθεί ήδη ανεπανόρθωτα η προσωπικότητά της με τις πράξεις του καταγγελλόμενου, δυστυχώς δεν επανορθώνεται με κανέναν τρόπο, ούτε περιορίζεται από τη στιγμή που κυκλοφορούν ακόμη στο διαδίκτυο βίντεο και φωτογραφίες της» τόνισε η Σταυρούλα-Αντιγόνη Πριλή, δικηγόρος της καταγγέλλουσας.

Την ίδια ώρα, άλλη πρώην σύντροφος του Στ. Παναγιωτόπουλου, η δεύτερη γυναίκα που τον κατήγγειλε στις Αρχές, έδωσε συμπληρωματική κατάθεση, καθώς εντόπισε και τρίτο βίντεο της με ερωτικές τους συνευρέσεις σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού υλικού. Παράλληλα, έπειτα από έρευνά της διαπίστωσε ότι ο πρώην παρουσιαστής μετά τον σάλο δεν διέγραψε τον λογαριασμό του, απλώς τροποποίησε το κωδικό όνομα που χρησιμοποιούσε.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου