Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Γιορτάστηκε η Τσικνοπέμπτη στη Σκύδρα με τους τυμπανιστές του «Κάρανου»

Ο καλός, για τα δεδομένα της εποχής, καιρός και η χαλάρωση των μέτρων κατά της πανδημίας όσον αφορά τα καταστήματα της εστίασης συνετέλεσαν ώστε να διατηρηθεί η παράδοση και να γιορταστεί αναλόγως το έθιμο της Τσικνοπέμπτης με το καθιερωμένο ψήσιμο κρεάτων και το φαγοπότι.

Στο κλίμα των ημερών η πόλη της Σκύδρας είχε προετοιμαστεί με την ανάλογη αποκριάτικη διακόσμηση και τον στολισμό. Η Τσικνοπέμπτη της 24ης Φεβρουαρίου 2022, λοιπόν, γιορτάστηκε σε παρεΐστικη ατμόσφαιρα είτε σε υπαίθριες ψησταριές είτε σε ταβέρνες.


Ας σημειωθεί ότι τις απογευματινές – βραδινές ώρες της Τσικνοπέμπτης η ομάδα «Κάρανος» με τους τυμπανιστές της έδωσε το δικό της μοσικοχορευτικό τόνο και ρυθμό στους κεντρικούς, εμπορικούς δρόμους της πόλης της Σκύδρας προσφέροντας ρυθμό και θέαμα, χαρούμενες εικόνες και μουσικές βελτιώνοντας τη διάθεση όλων μας για περισσότερη χαρά, ελπίδα κι αισιοδοξία.

Ο Δήμος Σκύδρας ευχαριστεί θερμά την ομάδα του «Κάρανου» για την ευγενική, ευχάριστη προσφορά του κι εύχεται σ΄όλους καλές απόκριες και χρόνια πολλά με υγεία κι αλληλεγγύη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου