Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Συνέντευξη Τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την παρουσίαση της ψηφιακής πλατφόρμας των αθλητικών σωματείων


         Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της παροχής ψηφιακών υπηρεσιών εισάγει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα και για όλα τα αθλητικά σωματεία που έχουν έδρα τη Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης τη δυνατότητα να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους και να αιτηθούν βεβαιώσεις και άδειες διεξαγωγής αθλητικών συναντήσεων ψηφιακά.

Ταυτόχρονα τόσο τα σωματεία, όσο και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα αποκτήσουν ένα ψηφιακό αποθετήριο (μητρώο) που θα περιέχει όλα τα στοιχεία τους. Η συγκεκριμένη ψηφιακή υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη από την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022.

Για την παρουσίαση της  νέας ψηφιακής πλατφόρμας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022 στις 12:00 το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (κτίριο διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Β. Όλγας 198 - Βίλα Αλλατίνι).

Την πλατφόρμα θα παρουσιάσουν η Αντιπεριφερειάρχης  Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελος Χαριστέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου