Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Πάνος ΖΑΡΟΓΟΥΛΙΔΗΣ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ : Η Εκκωφαντική επιτελική σιωπή σκεπάζει το κοινωνικό κράτος, η τραγική ήταν δεδομένη !

 

Αναρωτιούνται ακόμα τι πάει λάθος . . . όταν τα περιφερειακά ιατρεία είναι κλειστά εδώ και 2 έτη, ο κεντρικός σχεδιασμός που θα προπαγάνδιζε τον εμβολιασμό στο πολύπτυχο We are the ones who make a brighter day, so let's start vaccinating σώπασε εκκωφαντικά, η αλυσίδα διανομής της υγείας στην χώρα σκούριασε και όχι μόνο κανείς δεν μπήκε στον κόπο να την λαδώσει, επέβαλλαν ως θέσφατη λύση την ουσιαστική κατάργηση της.

Για όλα αυτά κανείς δεν γνωρίζει ποιος αποφάσισε. . .
Συνήθως τον ρόλο αυτό αναλαμβάνει ο χαρτογιακάς που έχει ζήσει τη ζωή στην θεωρία και το σύστημα υγείας στα βιβλία. Διάβασε τη μελέτη του μεγάλου Πανεπιστημίου που όρισε τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ως θύλακες φοροδιαφυγής εκθείαζε από μικρός τις πολυεθνικές και ζήλευε πάντα το πακέτο και την ζωή των Golden boys αλλά πιότερο απ όλα: τα πακέτα bonus το νέο μερσεντεσάκι και "κου του λου" "κου του λου".
Αυτός ο διάττων αστέρας ο οποίος δεν ξέρει που πέφτουν ο Αξός η Ραχώνα το Μάνδαλο και οι Προμάχοι στον κάθε νομό πήρε την Χάρτα υγείας της χωρας και ξεφώνησε με στόμφο: "Ταμπουλα Ρασα μπιτσις " ! ! ! από μικρός λάτρευε το stratego αλλά δεν έπαιζε πολύ και η θέα του χάρτη ενεργοποίησε τον μηχανισμό μέσα του.
Είπε να ξεκινήσει συντηρητικά με το σύστημα "παρκάρω λεωφορείο στην εστία" αλλά ξέμεινε από επιθετικούς και βρέθηκε εκτός μάχης από τα αποδυτήρια, είπε να βάλει στο παιχνίδι και τους "κάμερα μαν" αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να βελτιώσει τη λήψη
Καλό το παιχνίδι αλλά το τίμημα είναι υψηλό, αφού μιλάμε για ανθρώπινες ζωές ! Όσο δεν αλλάζουμε τόσο θα βουλιάζουμε διαρκώς στην ανεπάρκεια ενός συστήματος υγείας το οποίο έχει οδηγηθεί στον μαρασμό σε επίπεδο υποδομών αλλά και σε επίπεδο οράματος αφού το όνειρο της δημόσιας υγείας έχει εκφυλλιστεί !
Σήμερα δεν λειτουργούν τα περιφερειακά ιατρεία στον Ν Πέλλας κανείς δεν ξέρει γιατί !
από 1η Μάρτη οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας στον βωμό του οικονομικού εξορθολογισμού δεν έχουν γιατρό να τους γράψει τα φάρμακα στο χωριό και θα απαγορεύεται και στους ιδιώτες γιατρούς να τους συνταγογραφήσουν μερικοί από αυτούς λαμβάνουν σοβαρές και ακριβές αγωγές αλλά αυτό δεν φαίνεται να είναι σημαντικό για κανένα
Εκκωφαντική επιτελική σιωπή σκεπάζει το κοινωνικό κράτος, η τραγική ήταν δεδομένη !

1 σχόλιο:

  1. ΠANO ENΔEXOMENΩΣ ΔEN ENHMEPΩΘHKEΣ ,OTI THN ΠEMΠTH ΨHΦIΣTHKE ΓIA ENA XPONO OI ANAΣΦAΛIΣTOI ΘA EXOYN IATPOΦAPMAKEYTIKH ΠEPIΘAΛΨH. ME IΔIAITEPH ΣYMΠAΘEIA ΣE ENAN MEΛΛONTIKO BOYΛEYTH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή