Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Το πρώτο 15νθημερο του Απριλίου αναμένεται η έγκριση από τη Διυπουργική Νέα επικοινωνία Σταμενίτη για τον δρόμο «Θεσσαλονίκη-Γιαννιτσά-Έδεσσα».

Σε συνέχεια της συνάντησης του με τον Γενικό Γραμματέα ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ορέστη Καβαλάκη τον περασμένο Ιανουάριο, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Διονύσης Σταμενίτης επικοινώνησε σήμερα (31.03.2022) εκ νέου προκειμένου να ενημερωθεί για το χρονοδιάγραμμα της έγκρισης του φακέλου του έργου από τη Διυπουργική Επιτροπή ΣΔΙΤ.

Σύμφωνα με τον Γενικό κ Καβαλάκη το πρώτο δεκαπενθήμερο του Απριλίου αναμένεται η έγκριση από την Διυπουργική, κάτι, που όπως έχει ανακοινωθεί και σε προηγούμενο δελτίο τύπου του Βουλευτή, αποτελεί το τελικό βήμα πριν την έναρξη της διαδικασίας δημοπράτησης του έργου.

Υπενθυμίζεται ότι ο στόχος είναι το έργο να ξεκινήσει εντός του 2022. Σημειώνεται ότι η Διυπουργική Επιτροπή Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα (ΔΕΣΔΙΤ) είναι το συλλογικό κυβερνητικό όργανο που αποφασίζει για τα έργα ΣΔΙΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου