Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

9ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

 


ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Χαιρετίζουμε τους συναδέλφους - αντιπροσώπους στο 9ο Συνέδριο της ΟΣΥΑΠΕ που για τρίτη συνεχόμενη φορά, μας εμπιστεύτηκαν και μας ανέδειξαν 1η δύναμη στο Γενικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας.

Οι εργαζόμενοι στάθηκαν όρθιοι κόντρα στις πιέσεις, τους εκβιασμούς και τις υποσχέσεις των Περιφερειακών Αρχών που τα «έδωσαν όλα» προκειμένου να ξεμπερδεύουν με το «αγκάθι»

που λέγεται ΟΣΥΑΠΕ με εμάς στο «τιμόνι», που ξεσκεπάζει τις επιλογές και τις ευθύνες τους, που στέκεται εμπόδιο στους σχεδιασμούς τους. Είναι μετρημένοι στα δάχτυλα οι αντιπρόσωποι που δεν τους «έγινε στενό μαρκάρισμα» από Περιφερειάρχες ή Αντιπεριφερειάρχες ή από την κομματική ηγεσία της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ. Ξεσκεπάστηκαν και όλα τα δήθεν ανεξάρτητα ψηφοδέλτια των Περιφερειαρχών (πχ Αναγέννηση σε Αττική), που «παντρεύτηκαν» με την ΔΑΚΕ.

Οι συνάδελφοί μας έδωσαν αυτή τη δύσκολη μάχη κόντρα στη λάσπη, το ψέμα και τη συκοφαντία των παρατάξεων του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού, των μόνιμων χειροκροτητών των κυβερνήσεων και των Περιφερειαρχών, κόντρα στην αποπροσανατολιστική συζήτηση περί κομματικών ψηφοδελτίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου