Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Νίκη ΠΟΖΙΔΟΥ : Στηριζουμε με κάθε τρόπο την Ουκρανία

 


Ο ορθόδοξος συχνός επισκέπτης του Αγίου Όρους Πούτιν προσπαθεί με απάνθρωπο τρόπο να καταλάβει με ορδές στρατιωτών την ορθόδοξη Ουκρανία.

Οι λόγοι, γεωστρατηγικοί
Θέλει λέει να διορθώσει τα λάθη του Λένιν, Θέλει ακόμη όπως λέει να αποναζικοποιήσει την Ουκρανία. Δεν του αρέσει ο πρωθυπουργός Ζελένσκι και τον λέει ναζιστή και μασόνο. Τώρα, πως ένας Εβραϊκής καταγωγής Ουκρανός είναι ταυτόχρονα Εβραίος μασόνος και ναζιστής, μόνο στο μυαλό του Πουτιν κυκλοφορεί.
Εγώ βλέπω τον Ζελένσκι να δίνει μάχη με τον λαό της Ουκρανίας για την ελευθερία,την αξιοπρέπεια, την ιστορία και το πολιτισμό του.
Πίστευε ο Δικτάτορας Πούτιν ότι σε δύο μέρες θα έκανε νικητής παρέλαση στο Κιέβο, θα άλλαζε την εκλεγμένη κυβέρνηση της Ουκρανίας με ένα αχυράνθρωπο και θα έφραζε το δρόμο της χώρας αυτής να επιλέγει τη δημοκρατική πορεία που επέλεξαν στις εκλογές οι πολίτες, αλλά και τους αγώνες του 2014 όταν έδιωξαν με ελικόπτερο τους πολιτικούς φίλους του δικτάτορα που κυβερνουσαν με υποτέλεια τον Ουκρανικό λαό.
Οι λαοί όμως όταν έχουν πίστη και αγαπούν την πατρίδα τους πολεμούν, όπως κάνουν τώρα οι πατριώτες στο Κιέβο, το Χάρκοβο την Μαριούπολη και αλλού.
Η Ευρώπη για πρώτη φορά πήρε γρήγορες αποφάσεις και είναι στο πλευρό της Ουκρανίας και του λαού της, συντάχτηκε μαζί τους, γιατί ο αγώνας των, είναι αγώνας για το δυτικό ελεύθερο τρόπο ζωής, την ελευθερία, τη δημοκρατία, την αυτοδιάθεση των λαών.
Η χώρα μας πήρε ξεκάθαρη θέση, πάντα στη σωστή πλευρά των ιστορικών γεγονότων.
Στηρίζουμε τον αγώνα των Ουκρανών και απαιτούμε από την Ευρώπη την ίδια συμπαράσταση επιτέλους για την Κύπρο μας και τα νησιά μας γιατί και εδώ ο γείτονας μας, θέλει αποστρατικοποιημένα νησιά, αλλαγή συνόρων αλλαγή συνθηκών, τους θυμίζουμε πάντως ότι η Τουρκία δεν είναι Ρωσία και η Ελλάδα Ουκρανία.
Η Ελλάδα μας είναι η Δύση, η ιδιοκτήτρια του πολιτισμού, των γραμμάτων, της επιστήμης της Δημοκρατίας, της ελευθερίας και του δυτικού τρόπου ζωής, και αυτό δεν το χαρίζουμε. Και όχι κύριε Τσίπρα, η Ελλάδα δεν είναι της ανατολής, της δύσης, του βορρά, και του νότου. Αλήθεια τι σχέση έχουμε εμείς με την Ασία το Πακιστάν τη Μογγολία κλπ. Αλέξη Τσίπρα είμαστε η συνέχεια της Αθήνας του Περικλή, του Βυζαντίου, των ηρώων του 1821 και των νικητών κατά του φασισμού.
Όσο για τον αγεωγράφητο Βελόπουλο, ναι, η Ουκρανία είναι Ευρώπη, τι σχέση έχει με το Αζερμπαϊτζάν;
Η χώρα μας και η κυβέρνηση μας στηρίζουν με κάθε τρόπο τον λαό της Ουκρανίας, είναι ένας λαός που είχε εκατομμύρια θύματα από τους ναζί και εκατομμύρια θύματα απο το λιμό την εποχή του μεσοπολέμου με ευθύνη των κομμουνιστών.
Στηριζουμε με κάθε τρόπο την Ουκρανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου