Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Γιώργος Γιόρτσος : Οπτική Ίνα στην Αλμωπία... Όνειρο ή ευσεβής Πόθος;

Πρόσβαση στις υπερυψηλές ταχύτητες και τις απεριόριστες δυνατότητες της οπτικής ίνας μέχρι το σπίτι Fiber toThe Home θα πρέπει να αποκτήσουντο συντομότερο δυνατό επιχειρήσεις και νοικοκυριά στην περιοχή μας.
Την ώρα που οι πληθωριστικές πιέσεις στραγγαλίζουν τις οικονομικές δυνατότητες το να παραμένουμε ως περιοχή καθηλωμένοι στις παρωχημένες ταχύτητες δικτύωσης της προηγούμενης εικοσαετίας είναι ένας ακόμη οικονομικός αποκλεισμός για όλα τα επιχειρηματικά και φυσικά πρόσωπα που επιθυμούν να μην βουλιάξουν στην αδράνεια.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν χρειάζεται και πολλά επιχειρήματα για να πειστούν οι αρμόδιοι και να διεκδικήσουν για τον Δήμο μας και τους κατοίκους ιδιαίτερα για τους νεότερους που επιχειρούν ή σχεδιάζουν σε ψηφιακά μονοπάτια τα επόμενα βήματα τους.
Πληροφοριακά δίπλα μας η Έδεσσα ήδη έχει αποκτήσει την προνομιακή αυτή πρόσβαση ενώ και άλλες πόλεις στην επικράτεια με παρόμοιο οικονομικό προφίλ και δυναμική όπως το Μεσολόγγι ήδη εδώ και καιρό απολαμβάνουν υπερυψηλές ταχύτητες δικτύων και ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς δεδομένων!
Ας ευχηθούμε ότι οι αρμόδιοι λαμβάνουν τα μηνύματα της εποχής και ότι θα κινηθούν άμεσα και αποτελεσματικά προς όφελος των πολιτών και κατοίκων της Αλμωπίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου