Σάββατο 30 Απριλίου 2022

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ !!

 Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνεχίζει τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης κατά τις νυχτερινές ώρες. 

Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης στη διάρκεια των νυχτερινών ωρών θα συνεχίσει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας από την Τρίτη 3 Μαΐου έως

και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022.    

Συγκεκριμένα, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν από την Τρίτη 3 Μαΐου έως και την Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, με πλήρη αποκλεισμό του κόμβου Κ12 (κόμβος της Μουδανίων) μέχρι το ύψος του κόμβου Κ11 (κόμβος Πυλαίας- Πανοράματος) κατά τις νυχτερινές ώρες, από τις 22.00 έως τις 6.00 π.μ. , στην κατεύθυνση προς δυτικά.                                                        

Οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας είναι σε διαρκή συνεννόηση και συνεργασία με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, ενώ συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς από την Περιφερειακή Οδό, στη διάρκεια της νύχτας σε όλο το διάστημα υλοποίησης των ασφαλτοστρώσεων, κίνηση με χαμηλές ταχύτητες και πιστή τήρηση των υποδείξεων των εργοταξιακών σημάνσεων, σεβασμό των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και των υποδείξεων των εργαζομένων στα συνεργεία ασφαλτόστρωσης και των στελεχών της Τροχαίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου