Πέμπτη 28 Απριλίου 2022

Διαδικτυακή, επιμορφωτική συνάντηση, με τη μορφή βιωματικών εργαστηρίων ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΛΛΑΣ

 Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Δ.Δ.Ε.  Πέλλας σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου κ. Παπαδόπουλο Χρήστο, του 3ου ΠΕΚΕΣ της Π.Δ.Ε. Κ. Μακεδονίας, οργάνωσαν δίωρη, διαδικτυακή, επιμορφωτική συνάντηση, με τη μορφή  βιωματικών εργαστηρίων και θέμα: «Εικονογραφημένο Λεξικό Φυσικής για το Σχολείο -  ΕΛεΦυΣ» . Το Ε.Λε.Φυ.Σ αποτελεί μια πρωτότυπη ερευνητική πρακτική  του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης (Δ.Π.Θ) και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (ΠΑ.ΜΑΚ.), προτεινόμενο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής  (ΙΕΠ) στο πλαίσιο των Εργαστηρίων Δραστηριοτήτων και στην ενότητα «Δημιουργώ & Καινοτομώ» στον τομέα   STEM .

H επιμορφωτική συνάντηση   πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 στις 12.00 μ.μ., με εισηγήτρια την κ. Σαμαντά Αγγελική - Δρ Διδακτικής Φυσικών Επιστημών.  Εκπαιδευτικοί της  Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην επιμόρφωση.

           

Ευχαριστούμε θερμά την κ.  Σαμαντά Αγγελική – Δρ. Διδακτικής Φυσικών Επιστημών, η οποία ήταν η εισηγήτρια της διαδικτυακής συνάντησης και της οποίας η συμβολή ήταν καθοριστικής σημασίας στην επιτυχία της.

 

 

                                                                                               Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

                                                                                                   ΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

 

 

 

 

                                                                                                     ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΕΡΕΜΤΖΕΣ                                                                                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου