Παρασκευή 8 Απριλίου 2022

Έργα ηλεκτροφωτισμού κόμβων και γεφυρών στην Πέλλα

Σημαντικά έργα ηλεκτροφωτισμού σε γέφυρες και κόμβους υλοποιεί η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Πέλλας . Ήδη εγκαταστάθηκαν γαλβανισμένοι σιδηροϊστοί ύψους 9 ή 12 μέτρων και τοποθετούνται φωτιστικά σώματα τύπου led ισχύος 100W σε επτά οδικούς κόμβους της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Φλώρινας και των Επαρχιακών οδών Αραβησσού – Γιαννιτσών και Εξαπλατάνου – Αραβησσού.

Επιπλέον ολοκληρώνεται και η φωταγώγηση 11 γεφυρών του Νομού Πέλλας στις περιοχές Αψάλου – Πολυκάρπης, Αψάλου – Όρμας, Αψάλου – Λουτρών Πόζαρ, Αριδαίας – Εξαπλατάνου, Μαυροβουνίου - Λιποχωρίου, Μαυροβουνίου – Σκύδρας, Προφήτη Ηλία, Χρυσής και Αριδαίας – Λουτρακίου.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 700.000,00 και περιλαμβάνει επί πλέον τοποθέτηση πίλλαρ οδοφωτισμού τεσσάρων αναχωρήσεων και στηθαία ασφαλείας κατά μήκος των οδών που θα τοποθετηθούν οι ιστοί. Με αφορμή τα έργα ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής επισήμανε ότι “Αποτελεί προτεραιότητα για την Περιφέρεια η ασφάλεια των πολιτών της Πέλλας και ιδιαιτέρως η οδική ασφάλεια σε περιοχές του οδικού δικτύου που μέχρι τώρα ήταν σκοτεινές ή κακοφωτισμένες. Με τις νέες παρεμβάσεις μας ενισχύουμε τις συνθήκες ασφάλειας στους δρόμους μας και αναβαθμίζουμε αισθητικά γέφυρες και κομβικά σημεία του οδικού δικτύου του Νομού Πέλλας”.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου