Τρίτη 12 Απριλίου 2022

Παραδόθηκε στους πολίτες ο Πρώτος Σταθμός Φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων στην Έδεσσα

 Τη δυνατότητα να επαναφορτίζουν τα οχήματά τους δίνει στους ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με την εγκατάσταση Σταθμού Φόρτισης στον αύλειο χώρο του Διοικητηρίου στην Έδεσσα, στο πλαίσιο συμφωνητικού μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της εταιρίας Blink Charging Hellas M.A.E.
Πρόκειται για τον πρώτο, στην ευρύτερη περιοχή, σταθμό φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, με δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης δύο οχημάτων.
 
Με αφορμή τη λειτουργία του σταθμού ταχυφόρτισης ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής δήλωσε : “Παραδίδουμε στους συμπολίτες μας , που επιλέγουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, την πρώτη δημόσια προσβάσιμη υποδομή επαναφόρτισης . Προσαρμοζόμαστε στα νέα δεδομένα που επιτάσσει η ηλεκτροκίνηση,  προσηλωμένοι σε πολιτικές που υπηρετούν τη βιώσιμη ανάπτυξη και προωθούν φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μετακίνησης.  Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας αναζητεί καινοτόμες δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος από τις εκπομπές ρύπων και διοξειδίου του άνθρακος, ώστε να μειωθεί το οικολογικό μας αποτύπωμα και να βελτιωθεί η καθημερινότητα των συμπολιτών μας».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου