Κυριακή 8 Μαΐου 2022

Μπακς - Σέλτικς 103-101 Ενας αγώνας με ενδιαφέρον και ενταση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο !!!

Μπακς - Σέλτικς 103-101: Θρυλικός Αντετοκούνμπο, το Μιλγουόκι έκανε το 2-1 σε ντέρμπι... πυγμαχίας

 Ο μπασκετικός πόλεμος της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας, συνεχίστηκε στο Fiserv Forum. Το Game 3 ανάμεσα στους Μπακς και τους Σέλτικς ήταν ένα εξουθενωτικό 48λεπτο για τις δύο ομάδες, με το Μιλγουόκι να στέκεται όρθιο, να παίρνει την νίκη με 103-101 και μαζί το προβάδισμα για το 2-1!

Ασύλληπτη, συγκλονιστική, ακόμα μία μεγαλειώδης εμφάνιση από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που έμεινε 39 λεπτά στο παρκέ για να γράψει 42 πόντους (15/24 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 9/12 βολές), 12 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 2 κλεψίματα και 2 μπλοκ σε 38:54. Έβαλε το μεγάλο καλάθι για το προσπέρασμα (101-100), έπαιξε την μεγάλη άμυνα στον Τζέιλεν Μπράουν, ήταν ηγέτης, ήταν αυτοκρατορικός απέναντι σε μια άμυνα που συνεχίζει να τον πιέζει στα όριά του. Προς το παρόν τουλάχιστον, ανταποκρίνεται με φαντασμαγορικό τρόπο σε όσα προβλήματα του βάζουν οι αντίπαλοί του, δείχνοντας πόσο έχει βελτιωθεί σε κάθε τομέα του παιχνιδιού του.

Ακόμη κι αν η επίθεσή τους δεν λειτούργησε όπως ήθελαν, οι Σέλτικς αξίζουν το χειροκρότημα για την προσπάθειά τους, για το πείσμα, για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Τζέισον Τέιτουμ ήταν αποκαρδιωτικός (4/19 σουτ σε 41:20), όμως ο Αλ Χόρφορντ και ο Τζέιλεν Μπράουν κράτησαν την ομάδα της Βοστώνης στο ματς μέχρι το φινάλε. Η αλήθεια είναι ότι ο Μάρκους Σμαρτ μπορούσε να πάρει τρεις βολές στα 4.6 δευτερόλεπτα, με τους διαιτητές να κρίνουν ότι το φάουλ ήταν κάτω και όχι στο σουτ, αλλά με τον Ίμε Ουντόκα να έχει την ευθύνη καθώς είχε σπαταλήσει νωρίς το challenge του και δεν μπορούσε να ζητήσει επανεξέταση της φάσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου