Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

2 ΑΡΓΥΡΑ ΚΑΙ 2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ 2ο ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟ ΕΤΑΒΕ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος το τριήμερο 20-21-22 Μαίου στο Κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου "Κονταξοπούλειο".

Ήταν το δεύτερο προκριματικό πρωτάθλημα,όπου οι μεταλλιούχοι αθλητές συγκεντρώνουν  βαθμολογίες και αθροιστικά και με το 3ο προκριματικό που θα ακολουθήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς, αγωνίζονται για μια θέση στα κλιμάκια της ΕΤΑΒΕ. 

Ο Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με 12 αθλητές εκ των οποίων οι 4 στα μετάλλια. 
Συγκεκριμένα δυο αργυρά μετάλλια για τις ΚΑΤΙΚΑΡΙΔΟΥ ΝΕΝΑ και ΜΠΟΥΤΚΑΡΗ ΛΟΥΚΙΑ και δυο χάλκινα μετάλλια για τους ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗ ΝΙΚΟΛΑ και ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΘΕΜΗ. 

Πολύ κοντά στα μετάλλια έφτασαν οι ΤΣΙΚΙΡΔΕΚΗ ΜΑΡΙΕΤΤΑ (-47 κορασίδων 2010) και ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ (-41 παίδων 2010) που κέρδισαν με διαφορά τον πρώτο τους αγώνα 22-0 και 17-1 αντίστοιχα και έχασαν στο δεύτερο. Ενώ η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ που αγωνίστηκε στα poomsae πέρασε με τον 1ο γύρο στην οκτάδα και έχασε στον δεύτερο στις λεπτομέρειες. Χωρίς διάκριση στα poomsae αγωνίστηκε και ο ΧΑΡΙΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ. 

Τελευταία στιγμή και για έναν πόντο έχασε ο πρωτοεμφανιζόμενος ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ στην κατηγορία -49 παίδων ενώ επίσης χωρίς διάκριση αγωνίστηκαν οι ΣΤΟΥΓΙΑΝΝΙΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ και ΜΠΟΓΟΙΤΣΗ ΘΩΜΑΗ και ΜΑ ΛΙΓΚΑ ΕΛΕΝΑ. 
Την ομάδα συνόδευσαν οι προπονήτριεε ΜΠΙΡΟΖΗ ΙΟΡΔΑΝΑ και ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ. 
Συγχαρητήρια στους αθλητές για τη συμμετοχή τους. Ακολουθεί σκληρή δουλειά για καλύτερα αποτελέσματα στο επόμενο πρωτάθλημα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου