Τετάρτη 11 Μαΐου 2022

Εργασίες συντήρησης στην Εθνική Οδό 2 (Θεσσαλονίκης- όρια νομού) επί της οδού Λαγκαδά από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Εργασίες καθαρισμού φρεατίων και συντήρησης οχετών επί της Εθνικής Οδού 2 (Θεσσαλονίκης- όρια νομού) επί της οδού Λαγκαδά θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13  Μαΐου  2022.

Πιο αναλυτικά, επί της Εθνικής

Οδού 2 θα πραγματοποιηθούν  εργασίες καθαρισμού από χόρτα στη νησίδα της οδού Λαγκαδά, από τη διασταύρωση του παλιού Δημαρχείου μέχρι τον Ανισόπεδο Κόμβο με την εσωτερική Περιφερειακή Οδό.

Οι εργασίες έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν από την Τετάρτη 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 13 Μαΐου 2022, με ώρα έναρξης στις 7.30  π.μ. και  ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες. 

Ήδη  έχει  γίνει  η  σχετική  συνεννόηση  με τη Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ώστε να γίνουν οι απαραίτητες  κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την  ασφαλέστερη  διεξαγωγή  της  κυκλοφορίας  στη  διάρκεια  των  εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου