Τετάρτη 25 Μαΐου 2022

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο με νεκρούς από 7 έως 11 χρονών !!!

Σοκαρισμένες είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά το τελευταίο μακελειό στο δημοτικό σχολείο Ρομπ στο Ουβάλντε της πολιτείας του Τέξας, όπου έχασαν τη ζωή τους 19 παιδιά ηλικίας 7-11 ετών και δύο μέλη του διδακτικού προσωπικού. Άλλα τρια άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομεία της περιοχής. 

Ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε ως

Σαλβαδόρ Ράμος, σκοτώθηκε στο σημείο της τραγωδίας μετά από ανταλλαγή πυρών με τους αστυνομικούς και πιστεύεται πως είχε δράσει μόνος του.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το CNNi, εικάζεται πως πριν την αποτρόπαια πράξη του είχε πυροβολήσει την γιαγιά του η οποία εισήχθη στο νοσοκομείο University Health, και νοσηλεύεται σε «κρίσιμη κατάσταση».

Φορώντας αλεξίσφαιρο, και εφοδιασμένος τουλάχιστον με ένα τουφέκι εφόδου, ο νεαρός αρχικά διέφυγε με ημιφορτηγό, που ενεπλάκη σε τροχαίο, προτού το εγκαταλείψει και πάει στο δημοτικο΄σχολείο Ρομπ περί τις 11:30πμ (19:30 ώρα Ελλάδας), προσπαθώντας κατά τα φαινόμενα να ξεφύγει από αστυνομικούς.

Για τους μαθητές –ηλικίας το πολύ 11 ετών– και τους εκπαιδευτικούς σε αυτό το σχολείο με περίπου 500 παιδιά, στην πλειονότητά τους με καταγωγή από τη Λατινική Αμερική, τα μαθήματα ολοκληρώνονταν αύριο Πέμπτη.

Οι Αρχές έχουν ταυτοποιήσει ένα από τα θύματα -την δασκάλα Εύα Μοράλες.

«Είμαι έξαλλη που πραγματοποιούνται ακόμη τέτοιες σφαγές» είπε η θεία της δασκάλας στο ABC News.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου