Πέμπτη 26 Μαΐου 2022

Γυμνάσιο Εξαπλατάνου Μενέλαος Λουντέμης

 
Την Τετάρτη 25 Μαΐου και ώρα 9:00 με 10:30 πραγματοποιήθηκε στο προαύλειο χώρο του σχολείου μας μια πολύ όμορφη εκδήλωση από τις μαθήτριες όλων των τάξεων, την εκδήλωση οργάνωσε και επιμελήθηκε η καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Τραπεζανίδου. Τα κορίτσια επιδόθηκαν σε δημοτικούς, λαϊκούς και μοντέρνους χορούς κερδίζοντας τις εντυπώσεις όλων των εκπαιδευτικών και των μαθητών που τις παρακολούθησαν. Επίσης στο χώρο υπήρξε πολύχρωμος μπουφές από τα παιδιά.

Παράλληλα το σχολείο μας φιλοξένησε μαθητές της Στ’ Δημοτικού σχολείου Εξαπλατάνου, τους οποίους υποδέχτηκε η διευθύντρια κ.Κατιρτζή, αφού τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε καλοτάξιδη η πορεία τους στο γυμνάσιο που θα ανοίξει την αγκαλιά του τον Σεπτέμβρη, οι μικροί μαθητές ξεναγήθηκαν από αντιπροσωπεία μαθητών του γυμνασίου στους χώρους του σχολείου και ενημερώθηκαν από τους καθηγητές σχετικά με το επίπεδο σπουδών στο γυμνάσιο.

Τέλος στο σχολείο μας έλαβε χώρα έκθεση με εργασίες των μαθητών Β’ και Γ’ Γυμνασίου οι οποίες εκπονήθηκαν στα πλαίσια του μαθήματος Τεχνολογίας υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτικού κ. Μπάντση.
Μια εκδήλωση με κέφι, χαρά και πολλή συγκίνηση επισφράγισε τη σχολική χρονιά που φτάνει στο τέλος της.

Καλή επιτυχία στις εξετάσεις, στους μαθητές όλων των βαθμίδων!
Ευχές σε όλους για ένα ξέγνοιαστο και ξεκούραστο καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου