Δευτέρα 9 Μαΐου 2022

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ : Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

Στο 14ο Συνέδριο της Παράταξής μας επισφραγίστηκαν η ενότητα, η δυναμική και η αποφασιστικότητα, να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το έργο μας

: Τον εκσυγχρονισμό με μεταρρυθμίσεις που εγγυώνται την απαλλαγή από παθογένειες και στρεβλώσεις δεκαετιών και οδηγούν νομοτελειακά στην οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη της χώρας μας. Και – βέβαια – με μια πολιτική ανθρωποκεντρική, με μια Κυβέρνηση πάντα κοντά στον Πολίτη.

Ασφαλώς, δεν ήταν τυχαία η αναφορά του Πρωθυπουργού στην ομιλία του που ¨έκλεισε¨ τις εργασίες του Συνεδρίου. Όπως δεν ήταν μόνον ένας ρεαλιστικός απολογισμός όσων επιτεύχθηκαν τα τρία μέχρι σήμερα χρόνια διακυβέρνησής μας. Ήταν και δέσμευση ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυναμικά. Και σε ό,τι αφορά τον τόπο μας, ότι θα υλοποιήσουμε έργα εμβληματικά τεράστιας αναπτυξιακής σημασίας που μικροπολιτικές σκοπιμότητες έχουν αφήσει στάσιμα.
Κυρίως όμως, ήταν το μήνυμα που στέλνουν οι καιροί μας: ¨Ότι σε ένα διεθνές και παγκόσμιο περιβάλλον αστάθειας, με τους κινδύνους που εγκυμονούνται και για την Πατρίδα μας, η εγγύηση για να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί θα είναι μια αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Συνεχίζουμε δυναμικά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου