Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Συνέντευξη τύπου της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του οργανισμού “KIDS SAVE LIVES” για την παρουσίαση της πρωτοποριακής εφαρμογής iSAVElives

Συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση της πρωτοποριακής εφαρμογής iSAVElives, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τη Microsoft, θα παραχωρήσουν αύριο Τετάρτη 25 Μαΐου 2022, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ανθρωπιστικού Οργανισμού “KIDS SAVE LIVES – Τα Παιδιά Σώζουν Ζωές” Αναστάσης Στεφανάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης Άγγελος Χαριστέας και ο Επικεφαλής του Τμήματος Αναισθησιολογίας και Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κολωνίας, Καθηγητής, B. W. Böttiger.

Η εφαρμογή προσφέρει δυνατότητες άμεσης αντιμετώπισης ενός επείγοντος περιστατικού με τη χρήση κινητού τηλεφώνου (smartphone) και μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για ανθρώπους των οποίων η υγεία και η ζωή βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο.

Η συνέντευξη τύπου θα πραγματοποιηθεί στην έδρα της Διοίκησης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (κήποι Βίλας Αλλατίνι, Β. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), στις 11.00’ το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου