Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022

Θάνατος 22 νεαρών ανθρώπων σε μια ταβέρνα !!!

 Τον θάνατο 22 νεαρών ανθρώπων σε μια ταβέρνα στην περιοχή East London θρηνεί η Νότια Αφρική, με τα αίτια της τραγωδίας να παραμένουν ανεξιχνίαστα.Κατά την επίσκεψή του στο σημείο του συμβάντος, ο υπουργός της αστυνομίας είπε στους δημοσιογράφους ότι ακόμη δεν μπορεί να διασαφηνίσει τι πήγε στραβά, αποκάλυψε ωστόσο ότι ένα από τα θύματα ήταν μόλις 13 ετών.

Οι αναλύσεις από το τοξικολογικό εργαστήριο αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, προκειμένου να δώσουν απάντηση στα πολλά ερωτηματικά των συγγενών των θυμάτων.

Ο πρόεδρος της χώρας Σίριλ Ραμαφόζα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του.

Αξιωματούχος των επαρχιακών υπηρεσιών υγείας απέκλεισε την Κυριακή την πιθανότητα ο θάνατός τους να οφείλεται στην πρόκληση πανικού ή σε ποδοπάτημα.

«Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι πρόκειται για ποδοπάτημα, διότι κανένα από τα θύματα δεν φέρει εμφανείς χέουσες πληγές», δήλωσε ο Ουνάθι Μπινκόζε από το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το περιστατικό.

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα DispatchLive, «τα πτώματα ήταν διάσπαρτα, στα τραπέζια, στις καρέκλες και στο πάτωμα», χωρίς να φέρουν «κανένα εμφανές σημάδι τραυματισμού».

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ορισμένοι έκαναν λόγο για την πιθανότητα δηλητηρίασης από αέριο ή μαζικής δηλητηρίασης.

Τα τοπικά δίκτυα μετέδιδαν παράλληλα εικόνες από το πλήθος συγγενών και περαστικών που είχαν συγκεντρωθεί γύρω από το νυχτερινό αυτό κέντρο του Ιστ Λόντον, μια πόλη ενός εκατομμυρίου κατοίκων που βρίσκεται στον Ινδικό Ωκεανό, σε απόσταση περίπου 700 χιλιομέτρων νότια του Γιοχάνεσμπουργκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου