Τετάρτη 15 Ιουνίου 2022

2 ΧΑΛΚΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α. Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΔΕΣΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟΜε δυο ΧΑΛΚΙΝΑ έκλεισε η αυλαία του πανελλήνιου Κυπέλλου "Κωνσταντίνος Θωμαΐδης"  για τον Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ. Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 9-10-11 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο 'Τάσος Καμπούρης' στη Χαλκίδα με τη συμμετοχή 700 αθλητών από όλη την Ελλάδα. Ο Α. Σ ΕΔΕΣΣΑΣ συμμετείχε με τρεις αθλητές, εκ των οποίων οι δυο στα μετάλλια και τη συνοδεία της προπονήτριάς τους Μπιρόζη Ιορδάνας. Συγκεκριμένα την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των -45 κιλά παίδων έφερε ο Τρυφωνίδης Θέμης, μετά από τρεις αγώνες και ένα βήμα πριν το τελικό έχασε στην ισοπαλία και έμεινε στην 3η θέση.


 Την ίδια ημέρα αγωνίστηκε χωρίς διάκριση η Τσικιρδέκη Μαριέττα στην κατηγορια - 47 κιλά κορασίδων, έχασε στους γύρους 2-1, ωστόσο είχε μια πολλή καλή εμφάνιση.


Την τελευταία ημέρα των αγώνων το επόμενο μετάλλιο για τον Α. Σ. ΕΔΕΣΣΑΣ ήρθε από την Χατζημπαμπίκη Ελένη, συγκεκριμένα 3η θέση στην κατηγορία -46 κιλά νεανίδων. 
Πρέπει να πούμε οτι οι κανονισμοί άλλαξαν και ήταν η Πρώτη φορά που οι αθλητές αγωνίστηκαν με τους νέους κανόνες. Πλέον δεν μετράει αθροιστικά το σκορ αλλά νικητής κηρύσσεται αυτός που έχει κερδίσει τους δυο από τους τρεις γύρους. 
Θερμά συγχαρητήρια σε όλη τη  ομάδα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά ενώ τέλος του μήνα ακολουθούν οι εξετάσεις εγχρώμων ζωνών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου