Τρίτη 7 Ιουνίου 2022

Συνελήφθησαν 3 άτομα για κλοπές από οχήματα

Ενέχονται σε 8 περιπτώσεις διαρρήξεων οχημάτων που ήταν σταθμευμένα το Σαββατοκύριακο κοντά σε παραλίες της Χαλκιδικής.

Συνελήφθησαν προχθές (5 Ιουνίου 2022) το απόγευμα σε περιοχή της Χαλκιδικής, από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Πολυγύρου, τρία άτομα για κλοπές από οχήματα σε παραλιακές περιοχές της

Χαλκιδικής.

 

Πρόκειται για έναν ημεδαπό άνδρα, μία ημεδαπή γυναίκα και έναν ανήλικο ημεδαπό, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές.

 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων περιπολιών των αστυνομικών για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας, εντοπίσθηκαν τα παραπάνω άτομα τη στιγμή που προσπαθούσαν να παραβιάσουν όχημα σε παραλιακή περιοχή και συνελήφθησαν.

 

Όπως προέκυψε από την έρευνα, μεσημεριανές και απογευματινές ώρες του Σαββατοκύριακου (4 και 5 Ιουνίου 2022), παραβίασαν επιπλέον 7 οχήματα που ήταν σταθμευμένα κοντά σε παραλίες, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, ρούχα και άλλα αντικείμενα, συνολικής αξίας 3.040 ευρώ.

 

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό 1.330 ευρώ, μία κλεμμένη κάμερα και διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, κατασχέθηκε ένα όχημα που χρησιμοποιούσαν για την διάπραξη των κλοπών.

 

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πολυγύρου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου