Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο πρωταθλητής ιστιοπλοΐας Στράτος Κοσμόγλου


Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 36 ετών ο Στράτος Κοσμόγλου, πρωταθλητής ιστιοπλοΐας από τη Θεσσαλονίκη.Ο διακεκριμένος αθλητής και προπονητής της ιστιοπλοΐας έδινε μάχη με τον καρκίνο.

Σύμφωνα με το voria.gr, τον περασμένο Οκτώβριο είχε καταλάβει την τρίτη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, στα μικτά πληρώματα του tornado με την Μαρία Βογιατζοπούλου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών

.

Με ένα συγκινητικό μήνυμα, η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία αποχαιρέτισε τον αθλητή:

Ένας όμορφος, γλυκός και ευγενικός άνθρωπος, ιστιοπλόος, προπονητής δεν είναι πλέον ανάμεσά μας. Ο Στράτος Κοσμόγλου, ο Στράτος μας, έφυγε νωρίς. Ήταν μόλις 36. Αλλά ήταν μεγάλος πολεμιστής. Πολέμησε τον καρκίνο για τα παιδιά του, για το κορίτσι του και για τον ίδιο. Έχασε. Αλλά εμείς δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Πώς θα μπορούσε άλλωστε κάποιος να ξεχάσει τον Στράτο, αναφέρεται σε ανάρτηση στο Facebook.

Με τη σειρά του ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης έγραψε για τον αθλητή από την Περαία: Με βαθιά οδύνη ο ΝΑΟΚΘ αποχαιρετά σήμερα τον προπονητή του τμήματος Ιστιοπλοίας Στράτο Κοσμόγλου. Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30/6/2022 στις 10:00 στα νεκροταφεία Αναστάσεως του Κυρίου στη Θέρμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου